Even voorstellen… ons bestuur

Laten we ons als bestuur aan u voorstellen.

Edo
Voorzitter

Edo van Tienen
Edo van Tienen

En dan ben je opeens voorzitter van een mooie stichting. Al jaren liep ik met het idee rond dat er iemand dit initiatief op zou moeten pakken. Toen ik plotseling beschikte over wat meer vrije tijd heb ik een aantal mensen gezocht die dit initiatief wilden helpen dragen en daar zijn we dan!

Wie ik ben is eigenlijk niet zo vreselijk belangrijk, ik vind waar ik voor sta interessanter. Mijn ouders hebben mij opgevoed met het idee dat je iets voor je omgeving moet/mag betekenen. Zo was ik bijvoorbeeld op mijn 12e al “voorzitter”van Jeugd Biljart Vereniging Apeldoorn. Niet vreselijk belangrijk maar het legde wel de basis voor mijn latere vrijwilligerswerk.

Ik heb diverse bestuursfuncties bekleed bij uiteenlopende verenigingen en stichtingen. Ook ben ik altijd zelf uitvoerend geweest en altijd bij organisaties die iets voor anderen wilden betekenen. Zo ben ik voorzitter geweest van de grootste bewonersvereniging van Almere (1100 huishoudens) en heb ik Graffiti in Almere uit de negatieve sfeer weten te halen in samenwerking met jongeren.

Dat laatste is ook een passie van mij, jongeren begeleiden en ondersteunen. Onder andere om deze reden hebben we enkele jongeren gevraagd ons te ondersteunen. Ook met in het achterhoofd dat vrijwilligers steeds ouder worden en verjonging noodzakelijk is, dat hopen wij te bereiken met het aanspreken van jongeren op een manier die ik niet helemaal meer begrijp…..

Ik ben enorm trots op het team, zoals ik het bestuur liever omschrijf, en wat ik samen met hen voor onze doelgroep mag gaan doen. Graag zouden we dat ook in samenwerking met u doen, dus aarzel niet en schrijf u in, dat vinden wij gezellig


Jan
Algemeen bestuurslid

Jan Dekker

Mag ik mij even voor stellen mijn naam is Jan Dekker en ben 68 jaar.
In mijn werkzame leven heb ik 40 jaar door gebracht in de naaimachine branche.
Nu geniet ik samen met mijn vrouw van mijn pensioen.
Toen mij gevraag werd of ik bij deze mooie club wilde komen heb ik geen moment getwijfeld.
Bij mijn familie staat het vrijwilligers werk hoog in het vaandel.
Ik hoop bij CVN veel mooie dingen te mogen doen oor de goede doelen.


Nicoline
Algemeen bestuurslid

Nicoline Edelman

Ik ben Nicoline Edelman en ik ben Virtueel Assistent en zzp’er. Dat betekent dat ik op afstand andere ondernemers help met online zichtbaar worden. Ik bouw websites, verzorg nieuwsbrieven en ondersteun de ondernemer met allerlei office werkzaamheden. Heerlijk divers, maar daarbij voel ik me als een vis in het water 🙂

Ik ben geboren in 1970, woon in Odijk (vlakbij Utrecht), woon samen met mijn vriend Edwin en twee hondjes Saar & Beau. Door een onderbeenamputatie verplaats ik mij grotendeels met de rolstoel.

Ik ben iemand die graag mijn steentje bijdraagt om Stichting Charity Volunteers meer op social media kaart te krijgen en waar nodig pas ik ook de website aan.

Toen ik werd gevraagd om mee te werken aan CVN, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik heb bij meerdere stichtingen vrijwilligerswerk gedaan en ik vind de doelen van de stichtingen waar CVN zich voor wil inzetten prachtig. Daarnaast vind ik het fijn om de stichting te helpen meer bekendheid te geven en zichtbaar te laten worden.