Even voorstellen… ons bestuur

Laten we ons als bestuur aan u voorstellen.

Jacqueline
secretaris

Jacqueline Keur-Hofkamp

Jacqueline Keur-Hofkamp

Mijn naam is Jacqueline Keur-Hofkamp, 51 jaar en woonachtig in Lelystad. Getrouwd met mijn jeugdliefde Rob, 2 leuke, mooie, grappige, soms irritante dochters en trotse oma van Senna (6) een Xavier (3).

Mijn beroep is uitvaartverzorger bij Monuta. Een prachtig beroep, maar ik ben bevooroordeeld 🙂 Een druk beroep, waarbij planning mijn tweede naam is geworden, want ja. .het is geen baan van 09.00-17.00 uur zeg maar.

Wil je daarnaast nog wat gezellig blijven voor familie en goede vrienden, dan wordt het soms een klein beetje krap. Tel daarbij op mijn liefde voor derden, als vrijwilliger, dan is er wel een uitdaging aan te gaan zeg maar.

Maar mijn slogan ‘wie Jacqui niet kent, is niks gewend’ … geldt nog steeds.

Dus wat ga ik doen binnen CVN?

Aan mij de eer om het secretariaat te gaan runnen. We zijn druk bezig met opzetten en uitwerken van structuren, procedures en processen. Want als we gaan beginnen, willen we goed beginnen.

Het begin is er.

De inschrijving als Stichting bij de KVK; opzetten van een FB pagina en natuurlijk onze trots: de website!

Nu is het tijd voor de volgende stap(pen):

  • Werven van vrijwilligers ( we hebben de eersten al binnen, welkom allemaal!)
  • Werven van Goede Doelen

Voor beide kunnen we ieders hulp goed gebruiken: noem ons bij naam, deel onze link zoveel mogelijk, en informeer ons als u wat hoort.

Hopelijk, tot in de nabije toekomst!

Warme groet,

Jacqueline


Gerlinde Juckers
Gerlinde Juckers

Gerlinde
Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Gerlinde Juckers. Ik woon 24 jaar in Lelystad.

Met 51 jaar , een leuke echtgenoot, moeder van 3 zonen met aanhang en oma van 3 kleindochters, is mijn parttime job pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf van een kindcentrum.

In het verleden heb ik diverse keren in een bestuur gezeten, van de basisschool tot OR en GMR.

Als vrijwilligster ondersteun ik het brandweerteam van Lelystad bij activiteiten voor langdurig zieke kinderen, of gezinnen waarvan een ouder ernstig ziek is.

Vanuit het sparren met Edo was mijn belangstelling gewekt voor een functie binnen dit bestuur.

En nu staan we aan het begin van een prachtige stichting.


Felicia
Penningmeester en marketing communicatie

Felicia Burger
Felicia Burger

‘Bezig bijtje’, ‘manusje van alles’ en ‘creative thinker’ zijn absolute keywords die bij mij passen.

Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in de media en evenementen heb ik er in 2017 voor gekozen om een carrièreswitch te maken naar de zorg. In het dagelijks leven ben ik nu verpleegkundige in de dop en daar geniet ik optimaal van!

Ik vind het mooi als ik van mijn passie mijn werk kan maken en ik hoop ooit Ambulance- of kinderverpleegkundige te worden.

Verder kan ik mijn creativiteit kwijt als (kinder)fotograaf en vormgever wat ik als hobby naast mijn werk doe.

Toen ik gevraagd werd om mee te werken aan CVN hoefde ik niet heel lang na te denken. Ik heb zelf vrijwilligerswerk gedaan in binnen en buitenland en ik vind de doelen van de stichtingen waar CVN zich voor wil inzetten prachtig.

Een stichting als CVN kan voor al deze goede doelen een super fijne aanvulling zijn.

CVN kan ervoor zorgen vrijwilligerswerk naar een ‘next level’ brengen. Zo halen wij gezamenlijk met alle vrijwilligers het beste uit een dag voor de mensen die het zo hard nodig hebben.


Tamara
Algemeen bestuurslid

Tamara Faile

Even voorstellen Tamara Failé, een creatieve regeltante die zich altijd voor de volle honderd procent inzet.

In het dagelijks leven ben ik manager bij een groot Cosmeticamerk, maar in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met het schrijven van verhalen en blogs of ga ik met de camera op pad om mooie beelden te maken. Daarnaast hou ik ontzettend van muziek en ben ik niet bang om los te gaan op de dansvloer of om een nummer mee te zingen..

Na jaren vrijwilligerswerk gedaan te hebben bij verschillende goede doelen weet ik maar al te goed dat een Stichting als CVN een verademing kan zijn voor goede doelen. Dus toen ik benaderd werd om mee te werken met CVN was de keuze snel gemaakt.

Ik kijk er dan ook naar uit om samen met dit team aan de slag te gaan om CVN naar een hoger niveau te tillen. Om de goede doelen de ondersteuning te geven die zij nodig hebben en om samen met onze vrijwilligers andere in het zonnetje te zetten.


Edo
Voorzitter

Edo van Tienen
Edo van Tienen

En dan ben je opeens voorzitter van een mooie stichting. Al jaren liep ik met het idee rond dat er iemand dit initiatief op zou moeten pakken. Toen ik plotseling beschikte over wat meer vrije tijd heb ik een aantal mensen gezocht die dit initiatief wilden helpen dragen en daar zijn we dan!

Wie ik ben is eigenlijk niet zo vreselijk belangrijk, ik vind waar ik voor sta interessanter. Mijn ouders hebben mij opgevoed met het idee dat je iets voor je omgeving moet/mag betekenen. Zo was ik bijvoorbeeld op mijn 12e al “voorzitter”van Jeugd Biljart Vereniging Apeldoorn. Niet vreselijk belangrijk maar het legde wel de basis voor mijn latere vrijwilligerswerk.

Ik heb diverse bestuursfuncties bekleed bij uiteenlopende verenigingen en stichtingen. Ook ben ik altijd zelf uitvoerend geweest en altijd bij organisaties die iets voor anderen wilden betekenen. Zo ben ik voorzitter geweest van de grootste bewonersvereniging van Almere (1100 huishoudens) en heb ik Graffiti in Almere uit de negatieve sfeer weten te halen in samenwerking met jongeren.

Dat laatste is ook een passie van mij, jongeren begeleiden en ondersteunen. Onder andere om deze reden hebben we enkele jongeren gevraagd in het bestuur plaats te nemen. Ook met in het achterhoofd dat vrijwilligers steeds ouder worden en verjonging noodzakelijk is, dat hopen wij te bereiken met het aanspreken van jongeren op een manier die ik niet helemaal meer begrijp…..

Ik ben enorm trots op het team, zoals ik het bestuur liever omschrijf, en wat ik samen met hen voor onze doelgroep mag gaan doen. Graag zouden we dat ook in samenwerking met u doen, dus aarzel niet en schrijf u in, dat vinden wij gezellig